Wat is Fitness?

Training gericht op vergroting van de spierkracht en spier uithoudingsvermogen. Het zorgt voor figuur correctie en een betere lichaamshouding. Een fitness les vindt plaats aan de hand van een persoonlijk schema, gericht op persoonlijke doelstellingen. Deze kunnen variëren van afvallen tot sterker worden. Meestal bevat de les de volgende elementen: warming-up, conditietraining, buikspier training, weerstand en cooling-down.

Waarom Fitness?

Fitness is niet gebonden aan vaste les tijden. Het kan ’s morgens, ’s middags, ’s avonds en zelfs in het weekend! Je bepaalt zelf wanneer je wat gaat doen. Ook al train je individueel je kunt altijd terugvallen op onze instructeurs.

Voor wie is Fitness?

Een fitness programma is “maatwerk”. Naar aanleiding van een proefles en een intakegesprek wordt er een persoonlijk schema opgesteld.Dit maakt fitness geschikt voor jong en oud, ongetraind of getraind etc. De kracht van fitness is het verwezenlijken van persoonlijke doelstellingen op momenten dat het jou uitkomt. Sport specifieke krachttraining voor vechtsporters kan bij ons in de sportschool op ieder niveau