MMA Mix Martial Arts.

Ook bekend als MMA is een verzameling van diverse vechtsport disciplines waaronder bijvoorbeeld het Thai/ Kickboksen, Judo, worstelen en grappling. De vechtkunst beheersen, zowel staand als op de grond, maakt de sport divers, complex en compleet. In grote lijnen zijn de verschillende gevechtsgebieden als volgt te onderscheiden:– staand: schoppen, stoten, knieën en ellebogen– transitie: worpen, takedowns en submissions– op de grond: posities, submissions en stoten. De trainingen zijn altijd gericht op het beheersen van deze drie belangrijke hoofdpunten. In onze trainingsruimte beschikken we over een ring om de trainingsomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken. De professionele en persoon gerichte begeleiding en de onderlinge sportiviteit maken deze dynamische sport toegankelijk voor een grote doelgroep.

De training is iedere donderdag van 21:00 t/m 22:00.

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport die vooral vanaf de jaren zeventig hard aan populariteit won. Kickboksen combineert het stoten van boksen met het trappen van karate en taekwondo. Aanvallen en verdedigen mag bij deze sport zowel met je armen als benen. Je kunt bij Fight Team van Houten terecht voor lessen in kickboksen, of je nu een beginner bent of juist al een gevorderde wedstrijd kickbokser. Ons doel is om kinderen, recreanten en gevorderden goed te trainen en wedstrijdvechters goed te begeleiden.Wij willen zowel de jeugd als volwassenen de kans geven om zich te ontwikkelen in de vechtsport. Dit kan op zowel recreatief- of op wedstrijd niveau. Ons team wil jullie graag begeleiden in deze sport.Voel jij jezelf aangetrokken door kickboksen? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze sportschool!

De trainingen zijn maandags en woensdags. De jeugd traint van 19:30 t/m 20:30. De volwassenen trainen van 20:30 t/m 21:30.